RMC 2ος αγώνας


Για άλλη μια φορά πραγματοποιήθηκε το RMC Ελλάδος στην πίστα, που πραγματικά στεγάζει το καρτ, Κartodromo των Αφιδνών στις 22-6-2014.

Διοργανωτής ήταν το αθλητικό σωματείο Σ.Φ.Ι.Κ.Α. με πρόεδρο τον Κο Καγκαρά Ιωάννη, ενώ τον τεχνικό τομέα ανέλαβε η IRON TEAM του Κου Σιδέρη Παναγιώτη.

Επίσης για άλλη μια φορά η O.M.A.E. με πρόεδρο τον Κο Μιχελακάκη Δημήτρη στήριξε και βοήθησε τον αγώνα, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι η διοίκηση του καρτ στην Ελλάδα είναι κοντά στον αγωνιζόμενο, προωθώντας και ανασχηματίζοντας το άθλημά μας.

Η εκτέλεση και ροή του αγώνα και πάλι ήταν άψογη, χωρίς οι αλυτάρχες  του αγώνα  Κος Καϊάφας Στέλιος και Κος Fitanza Gabriele να διστάσουν στην επιβολή ποινών, όπου αυτό κρίθηκε απαραίτητο, διατηρώντας την ισορροπία της συνάντησης.


Στην κατηγορία MICRO νικητής ήταν ο καταπληκτικός  Ντέκας Χρήστος (TONY KART) της DDRS, ενώ το βάθρο συμπλήρωσαν ο Μαρκόγιαννης Τζώρτζης (FIRST) της NITRO KART TEAM στην δεύτερη θέση, οδηγώντας πολύ γρήγορα και επιτυγχάνοντας και τον γρηγορότερο γύρο του τελικού με 50.446΄΄ και ο ταχύτατος και συμπαθέστατος Παναγιωτούνης Λάζαρος (PRAGA) της PRAGA ZACHOS KARTING στην τρίτη θέση.

Στον ημιτελικό η σειρά τερματισμού ήταν ίδια με του τελικού.


Η κατηγορία JUNIOR είχε τα εξής αποτελέσματα: 1ος ο σταθερά πρώτος της κατηγορίας τελευταία Κουρής Ζήσης (FA) της CHATZIS RACING TEAM, 2ος ο ταχύτατος ανερχόμενος πιλότος Χούρλιας Θανάσης (TONY KART) της PRT MOTORSPORT και 3ος ο πολύ γρήγορος Τσίμπρης Δημήτρης (ΚOSMIC) της TS RACING TEAM, επιτυγχάνοντας και τον ταχύτερο γύρο με 44.026΄΄.

Στον ημιτελικό της κατηγορίας η μαχητικότητα αλλά και ανυπομονησία των τριών πρώτων πιλότων τους έθεσε εκτός μάχης, μέσα από τις μονομαχίες που είχανε κάνοντας τους να φύγουν εκτός πίστας.
Έτσι ο Αρμπιλιάς Μάξιμος (ΕΝΕRGY) της DDRS τερμάτισε πρώτος, αποδεικνύοντας συνάμα και την συνεχή δουλειά και άνοδο του, ενώ δεύτερος ήταν ο Κουρής και τρίτος ο Ισραηλινός Roee Meyuhas (TONY KART) της PRT MOTORSPORT.


Στην κατηγορία SENIOR ένας από τους κορυφαίους και έμπειρους Ελληνες πιλότους ο Καλέσης Φίλιππος (ΤΟΝΥ ΚΑΡΤ) της PRT MOTORSPORT πήρε την νίκη σε ημιτελικό και τελικό.

Δεύτερος τερμάτισε ο πολύ γρήγορος Σαγανάς Στέλιος (FA) της GSR και τρίτος ο συνήθης ύποπτος των βάθρων Ιωάννου Νίκος (INTREPID) της INTREPID HELLAS.

Στον ημιτελικό δεύτερος ήταν ο ταλαντούχος Σαγανάς Χρήστος (TECNO) της SAGANAS TEAM, ενώ τρίτος ο ταχύτατος Μίχας Θεοφάνης (TONY KART) των SPARTANS.
Ταχύτερο γύρο πραγματοποίησε ο Γαλανόπουλος Στράτος με 43.767΄΄.


Η κατηγορία DD2 είχε πολλές εκπλήξεις με τον νικητή και των δύο σκελών του προηγούμενου αγώνα, Βασιλέρη Ακη (TONY KART) της PRT MOTORSPORT να γλιστράει και στα δύο σκέλη από τα νερά που έχασε ο προπορευόμενος του και εξαιρετικός πιλότος Καμιτσάκης Στέφανος (INTREPID) της INTREPID HELLAS και έτσι κυριολεκτικά τέθηκε εκτός αγώνα ,ενώ διεκδικούσε ακόμα και την νίκη καθώς βρισκότανε στην δεύτερη θέση και τις δύο φορές.

Ο νικητής του ημιτελικού Καμιτσάκης, έμεινε στον τελικό καθώς έχασε τα νερά του ψυγείου.
 Νικητής του αγώνα αναδείχθηκε ο ταχύτατος και επίμονος Γαλανόπουλος Στράτος (FA) της CHATZIS RACING TEAM, ενώ δεύτερος τερμάτισε ο μόνιμος κάτοικος των βάθρων Ξυνός Παύλος (TECNO) της AKS και τρίτος ο πολύ καλός Παπαχρήστου Σωτήρης (KOSMIC) της MAITOS RACING TEAM.

Στον ημιτελικό δεύτερος ήταν ο Ξυνός ενώ τρίτος ο γρήγορος Ντόντης Μίλτος (FK) της TS RACING TEAM.
Ταχύτερο γύρο έκανε ο Βασιλέρης με χρόνο 43.294΄΄.

Αυτός ήταν ο δεύτερος αγώνας του κυπέλλου ROTAX, και αρχίζουν  να διαμορφώνονται οι βαθμολογίες, που θα στείλουν τους πρώτους νικητές όλων των κατηγοριών, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα RMC που θα πραγματοποιηθεί στην Valenzia της Ισπανίας.

Μέχρι στιγμή οι επικεφαλής των κατηγοριών είναι:
Junior: Κουρής Ζήσης
Senior: Σαγανάς Στέλιος
DD2: Γαλανόπουλος Στράτος
DD2 Masters: Παπαχρήστου Σωτήρης
Η κατηγορία Micro δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί.

                                                                                                                               Θ.Μ.

Related

ROTAX 4546730183255165406

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

TRANSLATE

FOLLOW



TRIUMPH

SCHUBERTH

IXS

SIDI

PERISTERAS TYRES

THEOFANIS MICHAS

THEOFANIS MICHAS HISTORY

SPARTANS EXTREME RACING

KARTRACES

KARTNEWS

ATHENS KART SHOP

IAME

SPEED PARK

NEXT RACES

2017


Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητος Μοτοσυκλέτας


1 - 2 Απριλίου Μέγαρα

29 - 30 Απριλίου Τρίπολη

27 - 28 Μαίου Σέρρες

17 -18 Ιουνίου Μέγαρα

16 - 17 Σεπτεμβρίου Σέρρες

14 -15 Οκτωμβρίου Μέγαρα


Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καρτ


25 -25 Φεβρουαρίου Kartodromo Αθήνα

25 -26 Μαρτίου Kartodromo Αθήνα

6 - 7 Μαίου Sparta Racing Circuit Σπάρτη

24 - 25 Ιουλίου San Nikolas Circuit Καλαμάτα

2 - 3 Σεπτεμβρίου Kartodromo Αθήνα


D CUP


Αναμένεται


Rotax Max Challenge


11 - 12 Μαρτίου Athens Kart Circuit Μέγαρα

22 - 23 Απριλίου Drive Park Βεσσαλονίκη

8 - 9 Ιουλίου Kartodromo Αθήνα

30 Σεπτεμβρίoυ - 1 Οκτωμβρίου Kartodromo Αθήνα







VISITORS

item