Το ROTAX MAX Euro CHALLENGE επιστρέφει στην Ιταλία

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει, καθώς λίγες μόνο μέρες απομένουν για το δεύτερο γύρο της χρονιάς στο ROTAX MAX Euro CHALLENGE. 
Η νέα στάση των οδηγών για τη διοργάνωση της ROTAX θα λάβει χώρα στο Castelletto di Branduzzo της Ιταλίας, από τις 20 έως τις 26 Μαΐου, στην πίστα ‘’ 7 Laghi’’. 



Του Γιάννη Γκρίλλα,

Οι 170 περίπου συμμετέχοντες και ανάμεσά τους και ο Έλληνας οδηγός Άγγελος Μαλανδρινός, θα έχουν την ευκαιρία, να τρέξουν στην πίστα μήκους 1.256 μέτρων, με φόντο ένα φανταστικό τοπίο, καθώς η πίστα όπως υποδηλώνει και η ονομασία της (7 λίμνες), βρίσκεται δίπλα από μια λίμνη, στα περίχωρα του Μιλάνου. 

Ο υπεύθυνος του οργανωτικού και Διευθύνων Σύμβουλος της RGMMC Establishment, Roland Geidel, δήλωσε στη συνέντευξη τύπου για την επίσημη παρουσίαση της εκδήλωσης: 
« Η Ιταλία θα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο γεγονός για μας. Ήταν η κατάλληλη στιγμή να επιστρέψουμε για έναν αγώνα στο αθλητικό και οικονομικό ‘’σπίτι’’ του καρτ στην Ευρώπη, μετά το Lonato το 2006 και τη Busca το 2009. 
Πραγματικά ανυπομονούμε για την επιστροφή του Euro CHALLENGE στην Ιταλία και είναι καταπληκτικό το πόσοι Ιταλοί οδηγοί θα είναι μαζί μας. 
Οι συμμετοχές έχουν φτάσει τις 170, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ για την διοργάνωσή μας και γενικά είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τόσους οδηγούς για τον δεύτερο αγώνα ενός Euro CHALLENGE, πράγμα που μας χαροποιεί ιδιαίτερα.» 

Όσον αφορά το επίπεδο του ανταγωνισμού του αγώνα, αυτός αναμένεται να είναι στα ύψη, καθώς τα μεγάλα ονόματα κατακλύζουν όλες τις κατηγορίες. 
Στην κατηγορία Junior η συμμετοχή του Βρετανού Lando Norris, που αποτελεί την μεγάλη φετινή αποκάλυψη της κατηγορίας, εγγυάται φοβερές μάχες, ενώ το ίδιο ισχύει για την κατηγορία Senior, στην οποία θα αγωνιστεί και ο δικός μας Άγγελος Μαλανδρινός, όπου θα λάβει μέρος ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του ROTAX WOLRD CHAMPION, Charlie Eastwood της Strawberry Racing. 

Επίσης στην κατηγορία DD2 μεγάλο φαβορί είναι ο ‘’Ιπτάμενος Φιλανδός’’ Miika Laiho της MPT Racing, ενώ στην κατηγορία Masters τον πρώτο λόγο έχει ο Γάλλος Florent Lambert της Tatum Racing. 

Ωστόσο, τα θεωρητικά φαβορί αναμένεται να συναντήσουν σημαντικά εμπόδια. 
Οι διεκδικητές είναι πάρα πολλοί και απ’ ότι φαίνεται, καλά οργανωμένοι για αυτόν τον αγώνα. 
Η ομάδα της CRG ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει στον αγώνα με τους εργοστασιακούς οδηγούς της, τον Felice Tiene (νικητή του KF2 World Cup) και τον Max Verstappen (2ο νικητή στο KF2 World Cup) οι οποίοι θα αγωνιστούν στην κατηγορία Senior, καθώς και τον Jordan Lennox-Lamb, περσινό Παγκόσμιο Πρωταθλητή στα εξατάχυτα, ο οποίος θα συμμετάσχει στην κατηγορία DD2. 

Ο καταιγισμός ονομάτων όμως δεν σταματάει εδώ, καθώς μέρος θα λάβουν ακόμα: 
ο Λιθουανός Simas Juodvirsis της Energy Racing, νικητής της DD2 το 2011, Πανευρωπαϊκός Πρωταθλητής και νικητής του SK USA Nationals το 2012 στην ΚΖ2. 
Επίσης ο θρύλος του καρτ Alessandro Manetti, θα λάβει μέρος στην DD2 για την ομάδα της Josh Hart Racing.
 Όλα λοιπόν είναι έτοιμα για έναν πάρα πολύ θεαματικό αγώνα με συναρπαστική δράση, την οποία θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε σε απευθείας τηλεοπτική κάλυψη ολόκληρο το Σαββατοκύριακο της τελικής φάσης 25-26 Μαΐου, μέσα από την ιστοσελίδα www.rotaxmaxeurochallenge.com , η οποία θα παρέχει εκτός από live stream TV και φωτογραφικό υλικό και συγκεντρωτικά αποτελέσματα.

Related

ROTAX 1821573369529660272

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

TRANSLATE

FOLLOW



TRIUMPH

SCHUBERTH

IXS

SIDI

PERISTERAS TYRES

THEOFANIS MICHAS

THEOFANIS MICHAS HISTORY

SPARTANS EXTREME RACING

KARTRACES

KARTNEWS

ATHENS KART SHOP

IAME

SPEED PARK

NEXT RACES

2017


Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητος Μοτοσυκλέτας


1 - 2 Απριλίου Μέγαρα

29 - 30 Απριλίου Τρίπολη

27 - 28 Μαίου Σέρρες

17 -18 Ιουνίου Μέγαρα

16 - 17 Σεπτεμβρίου Σέρρες

14 -15 Οκτωμβρίου Μέγαρα


Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καρτ


25 -25 Φεβρουαρίου Kartodromo Αθήνα

25 -26 Μαρτίου Kartodromo Αθήνα

6 - 7 Μαίου Sparta Racing Circuit Σπάρτη

24 - 25 Ιουλίου San Nikolas Circuit Καλαμάτα

2 - 3 Σεπτεμβρίου Kartodromo Αθήνα


D CUP


Αναμένεται


Rotax Max Challenge


11 - 12 Μαρτίου Athens Kart Circuit Μέγαρα

22 - 23 Απριλίου Drive Park Βεσσαλονίκη

8 - 9 Ιουλίου Kartodromo Αθήνα

30 Σεπτεμβρίoυ - 1 Οκτωμβρίου Kartodromo Αθήνα







VISITORS

item