Αποτελέσματα του 4ου και τελευταίου Rotax Max Challenge για το 2012

Έπεσε η αυλαία του Rotax Max Challenge για το 2012 με την ολοκλήρωση του 4ου αγώνα σήμερα στα Μέγαρα. 
Παρά τις μόλις 25 συμμετοχές το θέαμα παρέμεινε σε υψηλό επίπεδο με αποκορύφωμα τις μάχες στην κατηγορία DD2 των διτάχυτων καρτ. 
Οι πρωταγωνιστές της ημέρας ήταν ο Βασιλέρης Δημήτρης, που κέρδισε για άλλη μια φορά και τους 2 τελικούς της κατηγορίας Senior, ο Εδιπίδης Θοδωρής που κέρδισε τον Β' τελικο και κατέκτησε και την 2η θέση πίσω από τον Χατζηστεφανή Ευριπίδη στον Α' τελικό στην κατηγορία DD2, o Παγώνης Λεωνίδας που κέρδισε και τους 2 τελικούς της ΜΙΝΙ ROTAX και ο  Γαλανόπουλος Στράτος που κέρδισε κατα κράτος τον μοναδικό αντιπαλό του στην Junior Οικονόμου Χρήστο. Πιο αναλυτικά:




 
Στην κατηγορία ΜΙΝΙ πήραν μέρος συνολικά 7 μικροί πιλότοι.
Η σειρά κατάταξης ήταν ίδια και στους 2 τελικούς με τον Δημήτρη Τσιμπρή και τον Αρμπίλια Μάξιμο να μοιράζονται το βάθρο με τον Παγώνη Λεωνίδα 




Παγώνης Λεωνίδας


Στην DD2, μέσα στις 9 συμμετοχές ήταν όλα τα γνωστά ονόματα της κατηγορίας.
Στο Α' τελικό ο Χατζηστεφανής Ευριπίδης κέρδισε τον Εδιπίδη Θοδωρή που τερμάτισε 2ος, αφήνοντας 3ο τον Βακιρτζόγλου Χάρη. 
Στον Β' τελικό οι θεατές χόρτασαν θέαμα με τις συνεχείς ενναλαγές της πρωτοπορίας των πρωταγωνιστών με τον Θοδωρή Εδιπίδη να κερδίζει έναν από τους πιο όμορφους αγώνες της χρονιάς. Δεύτερος ο Σταύρος Κοντός και τρίτος σταθερά ο Βακιρτζόγλου Χάρης



Στην Senior πήραν μέρος 7 πιλότοι. 
Το φετινό φαβορί της κατηγορίας Βασιλέρης Δημήτρης δεν άφησε περιθώρια στους αντιπάλους τους κερδίζοντας και τους 2 τελικούς. 
Στον πρώτο τελικό τον ακολούθησαν οι ταχύτατοι Ντόντης Μίλτος και ο Ζέλλερ Δημήτρης.
Στον δεύτερο τελικό ο Δημήτρης Ζερβός ακολούθησε τον Βασιλέρη αφήνοντας τρίτο τον Ντόντη Μίλτο.


 Στην κατηγορία Junior είχαμε μια κόντρα για δύο.
 Ο Γαλανόπουλος Στράτος, κέρδισε και τους δυο τελικούς τον Οικονόμου Χρήστο.

 

Ευχαριστούμε το PhotoRallyPress για τις φωτογραφίες του αγώνα που μας παραχώρησε.

Related

ROTAX 8391191583441373786

Δημοσίευση σχολίου

  1. ΧΑ ΧΑ ΧΟΥ ΧΟΥ υπάρχουν και χειρότερα!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειμαι ο Χρηστος ο Οικονομου που με κερδισε κατα κρατος ο Γαλανοπουλος αλλα που εκανα τον καλυτερο χρονο και απο τα μαξ που με κοπανισαν στην εκκινηση και εμεινα τελευταιος και που τρακαρα και στραβωσα το σασι μου και στον τελικο ετρεχα με στραβωμενο σασι 2 γραμμες χειροτερα απο τους αλλους.. αυτα τα γραφω για να μαθεις το τι εγινε και ας μην ησαστε στον αγωνα για να τον παρακολουθησετε.Εαν εισαστε και τον παρακολουθησατε πολυ απλα και ευγενικα σας λεω οτι σχολιαζετε με υστεροβουλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το σχόλιο δεν ηταν για σένα. Αγώνας με δύο οδηγούς δεν μπορει να γίνει. κακώς ετρεξες με τα μαξ. Εισαι καλός οδηγός και πρέπει να μάθεις να λες και όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ξερω ποσοι θα καταλαβουν αυτο που εννοεις.. :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. με συγχωρεις φιλε ισως δεν καταλαβες καλα το σχολιο μου παει προς to kartnews..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα καθε τύπου περιοδικά ηλεκτρονικά ή μη δεν έχουν πλήρη εικόνα των πραγμάτων ούτε και έχουν υποχρέωση ανάλυσης. Η διοργανωτές όμως των αγώνων έχουν υποχρέωση να δίνουν τα πλήρη στοιχεία και να επιβραβεύουν την προσπάθεια των οδηγών. Σαφώς και ο Γαλανόπουλος έκανε ένα εξαιρετικό αγώνα, όμως σε κάθε αγώνα οι οδηγοί πρέπει να τρέχουν με ίσους όρους και η επιλογή σας να ενταχθήτε σε μια άλλη κατηγορία λόγω έλειψης συμμετοχών, αυτόματα αφαιρούσε και στους δύο το δικαίωμα των ίσων όρων. Η ατυχία συνέβει σε σένα, θα μπορούσε να συμβεί και στο Γαλανόπουλο. θεωρώ ότι έπρεπε να μιλήσετε μεταξύ σας και να αποσύρετε τις συμμετοχές σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. φιλε μου ο γαλανοπουλος ητανε πολυ καλος δεν λεω οχι οποιος περασει πρωτος παιρνει τη σημαια και νικαει ολα τα υπολοιπα ειναι θεωριες.. δεν μπορει ομως ενας ανθρωπος που απλα πηρε τα αποτελεσματα και χωρις να ξερει τι συμβαινει να λεει .. ξερεις ο γαλανοπουλος κερδισε κατα κρατος για τους παραπανω λογους που ανεφερα.. ξερω να χανω και να δεχομαι το αποτελεσμα απο κει και περα πρεπει να υπαρχει αυτο που λεμε αντικειμενισμος.. οπου αν διαβασεις και στον 2ο αγωνα τι γραφτηκε και τι πραγματικα εγινε τοτε θα συμφωνησεις μαζι μου. Αυτα ηθελα να πω δεν προκειται να ασχοληθω αλλο, απλως επειδη επισκεφτηκα και αλλες ιστοσελιδες παρατηρησα τον αντικειμενισμο που τους διακρινει σε σχεση με δω. Καλο βραδυ και καλη επιτυχια στους οδηγους που θα λαβουν μερος στον παγκοσμιο τελικο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλε μου φίλε καταλαβαίνω την ατυχία σου αλλά μην τα βάζεις με το περιοδικό !! Το kartnews είναι πραγματικά μια όαση στο χώρο του Καρτ έχοντας ανοίξει καινούργιους δρόμους απο την ημέρα που ξεκίνησε να λειτουργεί. Σου δίνει την ελευθερία της έκφρασης που ποτέ δεν είχες! Τέλος το να μιλάς για αντικειμενικότητα των άλλων μέσων είναι τουλάχιστον αστείο!!! Είμαι παλιός στο χώρο κ ξέρω . Γιώργος

      Διαγραφή
    2. Σωτήρης Παπαχρήστου.
      Πολύ παλιέ στο χώρο 'Γιώργο' ο Χρήστος Οικονόμου πέρα από εξαιρετικός οδηγός ξεχωρίζει για το ήθος του και το χαρακτήρα του (όπως και ο πατέρας του), και τέτοιες συμμετοχές αποτελούν όαση. Γιατί πάνω από όλα το καρτ χρειάζεται συμμετοχές τέτοιου επιπέδου.
      Όμως είναι ένα παιδί, μαθητής δημοτικού, και θα σε παρακαλούσα πριν απαντήσεις να σκέφτεσαι αυτό τον παράγοντα.
      Ευχαριστώ.

      Υ.Γ. Ο Χρήστος (Ασημακόπουλος) κάνει πολύ καλή δουλειά. Από την άλλη στην Ελλάδα έχουμε 10 αγώνες το χρόνο, και κατά την άποψη μου θα έπρεπε να έχει παρουσία κάποιος από την ομάδα του kartnews σε ένα αγώνα πριν αναρτήσει ένα άρθρο με σκοπό τον καλύτερη κατάρτιση του άρθρου του.

      Διαγραφή
    3. Μαθητής δημοτικού και τρέχει στη junior?
      Είσαι σίγουρος ότι ξέρεις τον συγκεκριμένο οδηγό? Πρέπει να είναι μαθητής Λυκείου ή το λιγότερο να τελειώνει το Γυμνάσιο.
      Πράγματι το παιδί διαθέτει ήθος, πράγματι όλη η οικογένεια είναι χαμηλών τόνων και δεν έχουν ποτέ δημιουργήσει προβλήματα. Αλλά ας είμαστε πιο προσεκτικοί όταν υποτίθεται ότι ενημερώνουμε τους αναγνώστες. Με ανακρίβειες δεν πρόκειται να οφεληθεί κανένας.

      Διαγραφή
    4. Ναι, μαθητής δημοτικού και τρέχει στη Junior! Αλλάζει κατι αν πηγαίνει στις πρώτες τάξεις του γυμνασίου?? Η Junior ηλικιακά έχει και μαθητές δημοτικού!
      Και κάτι πολύ βασικό ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ, και μετά πες μου αν ξέρω τον οδηγό ή οχι, και για το αν θα είμαι προσεχτικός!
      Σωτήρης Παπαχρήστου

      Διαγραφή
  8. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟΣ Η ΔΙΩΡΓΑΝΟΤΡΙΑ ΛΕΣΧΗ ΑΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ [ΒΑΓΙΑ] ΑΣΧΕΤΗ ΑΠΟ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΘΕΑΤΗ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΟΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ εσύ σχετικός κ ανωνυμος!!! Χαχαχα! Είσαι γελοιος φίλε κανονικός περίγελος! Και σου απανταω κ γω ανώνυμα. Μακάρι να είχαμε 10 κορίτσια σαν την Βαγια. Το Καρτ θα ήταν πολύ μπροστά !

      Διαγραφή
    2. 10 κορίτσια σαν τη Βάγια και να πάει ακόμα πιο μπροστά το Καρτ να μπαίνουν με ομπρέλες στη σχάρα εκκίνησης!!! Χαχαχα!!!

      Διαγραφή
  9. ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΙΣΩΣ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΑΧΡΗΣΤΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΩΦΕΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ; ΠΑΝΤΩΣ ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΛΕΙΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΙ ΜΙΛΑΩ

      Διαγραφή
    2. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟΣ?? ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ??? ΕΛΕΟΣ ΠΟΙΑ...

      Διαγραφή
  10. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ? ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ. ΜΙΛΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εκτός από τα σχόλια του Παπαχρήστου & του Οικονόμου ειλικρινά λυπάμαι για τους υπόλοιπους.
    Θα έπρεπε να είμαστε όλοι μια γροθιά στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στο χώρο του Kart εξ αιτίας της κρίσης που μας διέπει...
    Αν υπάρχουν λάθη ας τα επισημάνουμε και ας κοιτάξουμε το πως δεν θα ξαναγίνουν...
    Ας συνεργαστούμε επιτέλους όλοι για να περνάμε πάνω από όλα εμείς καλύτερα...
    Ενα kart μας έχει μείνει..!!!
    Ας κοιτάξουμε να μην μας μείνουν μόνο οι φωτογραφίες..!!!

    Γράφτε και κανα όνομα γιατί πιστεύω πως όλοι είμαστε φίλοι και δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα..
    Καλό είναι να τα λέμε όλοι μαζί και σίγουρα θα βγει κάτι πολύ καλό.

    Αν θέλετε μπορούμε να κάνουμε μια συνάντηση για καφέ και να τα λέμε.
    Όποιοι θέλετε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου και θα κέράσω τα καφεδάκια.
    ΠΡΟΣΟΧΗ..!!! Όλοι είμαστε καρτίστες και ας έχουμε μοτέρ και από κουρεφτική μηχανή.

    Δημήτρης Καρούνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ξέρει κανένας σε ποιά πίστα θα γίνει στις 21/10 το Loux cup?
    Eyxaristo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. δημητρη μου ονοματεπωνημο βαζουν αυτοι που φοραν παντελονια απο λαμογια που περιμενουν στη γωνια αλλο τιποτα .ολοι οι ανωνυμοι φοβαστε.αν ειναι δυνατον.βρωμιζεται τον χωρο .ειστε ξερωλες χωρις να ξερεται τιποτα.εχεται ριμαξει το χωρο του καρτ βρηκατε βημα και παιζεται. αν νοιωθεται οτι εχετε δικιο βαλτε ονομα επωνυμο διαφορετικα κρυφτειτε πισω απο το κομποιουτερ . billkouk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. billkouk-βασιλης κουκουλετας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

emo-but-icon

TRANSLATE

FOLLOW



TRIUMPH

SCHUBERTH

IXS

SIDI

PERISTERAS TYRES

THEOFANIS MICHAS

THEOFANIS MICHAS HISTORY

SPARTANS EXTREME RACING

KARTRACES

KARTNEWS

ATHENS KART SHOP

IAME

SPEED PARK

NEXT RACES

2017


Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητος Μοτοσυκλέτας


1 - 2 Απριλίου Μέγαρα

29 - 30 Απριλίου Τρίπολη

27 - 28 Μαίου Σέρρες

17 -18 Ιουνίου Μέγαρα

16 - 17 Σεπτεμβρίου Σέρρες

14 -15 Οκτωμβρίου Μέγαρα


Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καρτ


25 -25 Φεβρουαρίου Kartodromo Αθήνα

25 -26 Μαρτίου Kartodromo Αθήνα

6 - 7 Μαίου Sparta Racing Circuit Σπάρτη

24 - 25 Ιουλίου San Nikolas Circuit Καλαμάτα

2 - 3 Σεπτεμβρίου Kartodromo Αθήνα


D CUP


Αναμένεται


Rotax Max Challenge


11 - 12 Μαρτίου Athens Kart Circuit Μέγαρα

22 - 23 Απριλίου Drive Park Βεσσαλονίκη

8 - 9 Ιουλίου Kartodromo Αθήνα

30 Σεπτεμβρίoυ - 1 Οκτωμβρίου Kartodromo Αθήνα







VISITORS

item